De algemene voorwaarden van Foodsafari.nl zijn van toepassing op de dag en/of dagen waarop wij een foodsafari geven.

Wij gaan er allemaal ons best voor doen dat we een leuke en inspirerende dag hebben. “Wij” staat in dit geval voor: – ons (foodsafari.nl en haar medewerkers) en – jij, als deelnemer of lid.

We behandelen al je gegevens vertrouwelijk. Wij verwachten hetzelfde van jou wat betreft de inhoud van onze foodsafari’s.

Alle safari’s zijn alleen voor deelnemers en leden die vooraf hebben betaald. Als je niet hebt betaald, kun je niet mee. Alle betalingen gaan via bankoverschrijving. De prijzen op de website en in het drukwerk zijn exclusief BTW.

Jouw deelname aan een foodsafari is op eigen risico. Foodsafari stelt zich niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook, behalve voor schade veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van de zijde van Foodsafari.

Je wordt geacht de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen omtrent het gedrag tijdens een foodsafari.

Namens foodsafari.nl behouden wij het recht voor om ten alle tijden de foodsafari’s te wijzigen of te cancelen. Je mag zelf de safari tot 5 werkdagen voordien zonder problemen cancelen. Je mag ‘m dan een andere keer inhalen, we geven geen geld terug. Als toch blijkt dat je niet meekunt binnen deze 5 werkdagen, geven wij geen geld terug maar mag je iemand anders sturen. Als je geen vervanger hebt en tot 5 werkdagen voordien afzegt, zijn wij toch genoodzaakt om die safari als voldaan/gedaan te beschouwen. Dit komt vanwege de voorbereidingen en investeringen die wij doen voor elke safari. Mocht er iets ergs of ernstigs gebeuren waardoor je er echt ineens niet meer bij kan zijn, dan passen we daar redelijkerwijs een mouw aan.

Als we op pad zijn zet je, je fiets altijd met twee sloten op slot. Als je, je fiets niet goed op slot zet en hij raakt beschadigd of gestolen, ben je als deelnemer verantwoordelijk hiervoor. En dus ook voor de kosten die hier uit voortkomen.

Het is toegestaan om tijdens de foodsafari foto’s of video’s te maken. In andermans zaak of gelegenheid wel eerst even vragen aan de eigenaar. Het is niet toegestaan om deze zonder overleg te publiceren, vraag dit vooraf aan foodsafari.nl.

Download hier de Algemene Voorwaarden van Foodsafari (PDF)

Download
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin te typen en druk Enter om te zoeken