Brainstormsessie

We denken dat een inspiratiedag extra waardevol is op het moment dat de inspiratie kan worden omgezet in creatie. Daarom bieden wij ook brainstormsessies aan, waarbij we met de groep de inspiratie bekijken en met oefeningen proberen een aantal concrete nieuwe ideeën uit te werken.

 

Deze brainstormsessie kan in ongeveer drie uur plaatsvinden en het liefst kort na een safari of presentatie. Tijdens deze sessie verzorgen wij alle materialen en input. Aan het eind verzamelen we de output en verwerken we deze tot een lopend geheel. Op deze manier kan er na de brainstormsessie concreet aan de slag worden gegaan met nieuwe ideeën en producten.

 

Conceptontwikkeling

Met veel ervaring in de versbranche kunnen wij de gaafste producten voor je ontwerpen en uitwerken. Heb je een goed idee maar mist de creativiteit of de tijd om het ‘smoel’ te geven?

Worry no more. We denken met jullie mee, zijn soms een beetje eigenwijs maar hebben altijd hetzelfde einddoel: een gaaf product om mee de markt op te gaan!

Foodsafari werkt bij conceptprojecten het liefst samen met de mannen van Pit Foodconcepts. Samen hebben we, naast veel plezier en diepgaande gesprekken, massa’s ervaring in retail, private label, horeca en foodservice. Deze ervaring combineren we met creativiteit en vooral mooi design. Zo zorgen we ervoor dat een vaag idee wordt omgezet naar een concreet mooi concept, zowel voor retail- als horeca.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin te typen en druk Enter om te zoeken