Inhoud van de cursus

We hebben speciaal voor jou een trendwatch-cursus ontwikkeld waarbij we juist dit gaan bekijken. Trendwatching is kortweg trends leren waarnemen en onderzoeken, dus op pad gaan en vooral heel goed kijken. Kijken naar mensen, producten, verpakkingen, bedrijven in de food! We kijken vaak zelfs nóg breder en gaan ook op onderzoek in aangrenzende branches zoals mode of online shoppen. En na het observeren en kijken komt: documenteren. Vastleggen die handel! Printen, fotograferen of opschrijven: hoe dan ook zorgen dat je het niet vergeet.

Vervolgens de belangrijkste stap: de trend duiden. Hier nemen we ruim de tijd voor, aangezien het de basis wordt van het uiteindelijke doel van de cursus: een eigen trendbord! Want jawel: aan het einde van de cursus heb je bij jou op het bedrijf een eigen evidence wall hangen, waarbij je de gevonden trends mooi gevisualiseerd hebt. Very cool toch?

Cursus details

De cursus gaat in 2019 weer van start! De cursus bestaat uit 5 cursusdagen waarbij we ook een dag op een speciale trendhunt foodsafari gaan!

De data:

Dinsdag 12 februari 2019 – Deel 1 – The Facts – 4 uur
Donderdag 7 maart 2019 – Deel 2 – The input – Coolhuntsafari – 8 uur
Dinsdag 2 april 2019 – Deel 3 -Let’s organize – 6 uur
Dinsdag 23 april 2019 – Deel 4 – Evidence wall – 4 uur
Dinsdag 7 mei 2019 – Deel 5 – The output – Concepting – 4 uur

Als je meer wilt weten over de exacte inhoud van de safari of de kosten per deelnemer, download dan hieronder onze onepager. (bestaande uit drie pagina’s, we know) Deze kun je dan ook makkelijk bij je baas op het bureau droppen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin te typen en druk Enter om te zoeken