Wat is een safari?

Een safari is een avontuur. We gaan in een stad in Nederland (of in het buitenland, vinden we ook megacool!) op pad, meestal op de fiets. Hier bezoeken we verschillende gave horeca- en/of retailconcepten waarbij de trends duidelijk worden uitgelegd. Er wordt dus eerst gekeken naar welke trends er voor jouw bedrijf relevant zijn,  deze gaan we vervolgens in het straatbeeld spotten. We spreken de ondernemers of medewerkers en mogen overal foto’s maken.

Voor wie?

Ieder bedrijf kan wat ons betreft mee, maar onze kennis zit ‘m met name in de Foodretail en Foodservice. Je kunt bij ons op pad met klanten, met het productontwikkelingsteam (plakken we er meteen een brainstormsessie achteraan!) of bijvoorbeeld met het personeel.

Ook hebben wij al netwerkclubs en andere zakelijke groepen meegenomen on tour. Eigenlijk mag je altijd wel mee, zolang je maar een beetje leuk bent!

Wanneer?

De safari’s zijn alleen op aanvraag. (Ohnee, megadrempel? Nee toch?) Je mag bij ons geheel vrijblijvend een safari aanvragen. Maar we willen elke safari zo speciaal en klantgericht mogelijk maken, vandaar dat we geen prijzen op de site zetten. Ieder bedrijf is anders en dus iedere safari is ook anders. Maar als je toch een beetje koppig bent en een soort grofwegprijs wilt weten, kun je het beste even bellen.

Waar?

En dan natuurlijk de hamvraag: waar gaan we dan naartoe?

De steden waar we een safari kunnen aanbieden zijn o.a. Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. In het buitenland kunnen we sowieso uit de voeten in Antwerpen, Berlijn, Kopenhagen en Londen.

We kunnen rondom een thema of vanuit een bepaalde invalshoek werken! Dus koffie-safari, biersafari, you name it en we gaan het regelen. Done!

Ervaringen

 • Gezellig met andere foodies op de fiets de laatste foodtrends ervaren. Even niet achter je laptop maar de praktijk in inspiratie op doen. Is food je ding? Dan is de Foodsafari echt een aanrader.

  Maurice Aalbers Manager Marketing & Communicatie - Stichting Promotie Kalfsvlees
 • De foodsector is volop in ontwikkeling. Toch is het lastig de juiste concepten te vinden en te bezoeken. In een middag heb je de mogelijkheid veel verschillende concepten te zien: van klein tot grootschalig. Een gave, inspirerende middag!

  Brenda Kouwenhoven Research and Development Manager - Koppert Cress
 • Met ons horecateam hebben wij met Kim een Foodsafari door Rotterdam gemaakt. Kim had een route uitgezet, helemaal gebaseerd op onze interesses en uitgangspunten; biologisch, gezond en hip. Ik had al eerder inspiratietours gedaan, maar zo toegespitst nog niet; ons team heeft er veel inspiratie door gekregen!

  Nathalie van Verschuer Directeur Landgoed Marienwaerdt
 • Bijzondere “shake up” ervaring met vlotte hippe happen en concepten in trendy steden. Met haar open blik op de wereld verrast Kim je met haar rol als foodgids.

  Paul Hazenberg Hippe happen festival
 • Van een leeg ontwikkelingsformulier tot een verkoop klaar innovatief vers concept, dat is hoe Kim ons heeft geholpen. Aan de hand van haar kennis over foodtrends, de retailmarkt en consumententrend heeft Kim voor ons een concept ontwikkeld wat volledig voldoet aan onze wensen. Hierdoor kunnen we de markt voorzien van een vernieuwend en verfrissend foodconcept.

  Luc van de Huijgevoort Van de Huijgevoort Vers
 • Voor inspiratie van onze teams en relaties organiseren we regelmatig internationale concepttours. Foodsafari nam het bezoek aan Rotterdam voor rekening en onderscheidde zich met persoonlijke aanpak en zoomde in op relevante locaties. Maar volle tevredenheid van 30 deelnemers dus ook van mij.

  Mike Vermeer Head Innovation LambWeston
 • Kim is een gedreven en enthousiaste ondernemer die met Foodsafari.nl de laatste trends en ontwikkelingen in food&horeca opspoort. We werken fijn samen en Kim levert elke maand een vlog aan voor Distrifood.nl. Onze relaties waarderen de Foodsafari's enorm en daarom geven we deze met enige regelmaat cadeau.

  Marie-Louise Buckens manager marketing&events Misset Horeca, Bakkerswereld, Vleesmagazine, Distrifood en Foodmagazine
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin te typen en druk Enter om te zoeken