In Vlogs

Meestal heb ik het over grotere trends, maar vandaag even inzoomen op de nieuwste hype: poké! (En nee, dit gaat niet over digitale beestjes vangen met een app!)

Poké is een Hawaiiaans gerecht van rauwe vis in een rijstsalade. Op dit moment zijn er nog maar drie Poké-zaken in Nederland maar daar komt waarschijnlijk snel verandering in. Zei ik waarschijnlijk? Ik bedoel: hopelijk! Want lieve mensen: I’m hooked. Het is simpelweg heel erg lekker en puur. (Zei ik puur? Ik bedoel: duur. Een poké-kom kost al snel tussen de 8-10 euro, en dan doe je nog niks geks zoals avocado’s toevoegen!)

Laat dit je er trouwens niet van weerhouden om het toch te proberen. Het zal geen wereld veranderende trend zijn maar wel een very very tasy one! Bedank me later maar.. 🙂

Recente Berichten

Begin te typen en druk Enter om te zoeken