Oh yes, wij geven ook presentaties! En wel over dat wat we zien en spotten op Foodsafari’s: foodtrends! Over de belangrijkste foodtrends, hoe deze zijn ontstaan en vooral welke trends er nu belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Aan de hand van succesvolle en innovatie foodconcepten uit Nederland maar ook daarbuiten laat ze je de nieuwste trends zien op gebied van (agri-)food. Hierbij komen verschillende grotere en kleinere trends aan bod en probeert ze de luisteraars te triggeren om eens verder te kijken dan in de eigen kaders of de eigen branche.

Kim komt met liefde een presentatie bij jullie geven. Wil je weten hoe of wat? Neem contact op en we mailen je terug met alle ins en outs!

What others say:

 • Gezellig met andere foodies op de fiets de laatste foodtrends ervaren. Even niet achter je laptop maar de praktijk in inspiratie op doen. Is food je ding? Dan is de Foodsafari echt een aanrader.

  Maurice Aalbers Manager Marketing & Communicatie - Stichting Promotie Kalfsvlees
 • De foodsector is volop in ontwikkeling. Toch is het lastig de juiste concepten te vinden en te bezoeken. In een middag heb je de mogelijkheid veel verschillende concepten te zien: van klein tot grootschalig. Een gave, inspirerende middag!

  Brenda Kouwenhoven Research and Development Manager - Koppert Cress
 • Met ons horecateam hebben wij met Kim een Foodsafari door Rotterdam gemaakt. Kim had een route uitgezet, helemaal gebaseerd op onze interesses en uitgangspunten; biologisch, gezond en hip. Ik had al eerder inspiratietours gedaan, maar zo toegespitst nog niet; ons team heeft er veel inspiratie door gekregen!

  Nathalie van Verschuer Directeur Landgoed Marienwaerdt
 • Bijzondere “shake up” ervaring met vlotte hippe happen en concepten in trendy steden. Met haar open blik op de wereld verrast Kim je met haar rol als foodgids.

  Paul Hazenberg Hippe happen festival
 • Van een leeg ontwikkelingsformulier tot een verkoop klaar innovatief vers concept, dat is hoe Kim ons heeft geholpen. Aan de hand van haar kennis over foodtrends, de retailmarkt en consumententrend heeft Kim voor ons een concept ontwikkeld wat volledig voldoet aan onze wensen. Hierdoor kunnen we de markt voorzien van een vernieuwend en verfrissend foodconcept.

  Luc van de Huijgevoort Van de Huijgevoort Vers
 • Voor inspiratie van onze teams en relaties organiseren we regelmatig internationale concepttours. Foodsafari nam het bezoek aan Rotterdam voor rekening en onderscheidde zich met persoonlijke aanpak en zoomde in op relevante locaties. Maar volle tevredenheid van 30 deelnemers dus ook van mij.

  Mike Vermeer Head Innovation LambWeston
 • Kim is een gedreven en enthousiaste ondernemer die met Foodsafari.nl de laatste trends en ontwikkelingen in food&horeca opspoort. We werken fijn samen en Kim levert elke maand een vlog aan voor Distrifood.nl. Onze relaties waarderen de Foodsafari's enorm en daarom geven we deze met enige regelmaat cadeau.

  Marie-Louise Buckens manager marketing&events Misset Horeca, Bakkerswereld, Vleesmagazine, Distrifood en Foodmagazine
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Begin te typen en druk Enter om te zoeken